Гонтарева хоче допомагати главі МОЗ в реформуванні системи охорони здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева хоче допомагати главі МОЗ в реформуванні системи охорони здоров'я

Казна та Політика
321
Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева має намір сприяти в. о. міністра охорони здоров’я Уляні Супрун у реформуванні системи охорони здоров’я.
“Ми беремо, якщо можна так сказати, шефство в тих напрямах, де ми можемо допомогти: аналітикою, моделюванням, втіленням їхньої верхньорівневої концепції в розгорнуті документи”, – сказала Гонтарева.
Вона повідомила про низку зустрічей із в. о. міністра охорони здоров’я та її заступниками з метою надання допомоги щодо впровадження cashless (безготівкового розрахунку – ред.) в закладах охорони здоров’я, що має вирішити частину проблем у системі.
“Вона (Уляна Супрун – ред.) нещодавно прийшла до нас на стратегічну сесію, і ми замість 40 хвилин проговорили з нею дві години. Усі мої заступники прийшли до мене наступного дня і говорять: нам здавалося, що таке свавілля лише у нас у банківському середовищі, але коли ми її послухали, яка там корупція та мафія, пов’язані зі здоров’ям, із дітьми, з раковими хворими, з пересадкою органів… – ми хочемо допомогти нашому Міністерству охорони здоров’я”, – наголосила Гонтарева.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас