Омелян повідомив, скільки ще виділено на ремонт доріг в Одеській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян повідомив, скільки ще виділено на ремонт доріг в Одеській області

Казна та Політика
245
На ремонт доріг Одеської області в 2017 році буде виділено майже 2 млрд гривень.
Про це заявив глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян під час спільної прес-конференції з головою Одеської облдержадміністрації Максимом Степановим, передає прес-служба МІУ.
“На потреби Одеського регіону на відновлення доріг, які є найбільш кричущими в цьому регіоні, вперше за багато років уряд спільно з областю направить майже 2 млрд”, – зазначив чиновник. Омелян підкреслив, що планується завершити довгобуди, про які багато говорилося.
“Ми, нарешті, завершимо довгобуди, ті, про які багато говорилося. Для нас справа честі закінчити трасу Одеса-Рені в цьому році, щоб вона була проїжджою, якісною. Крім цього, у нас є перелік масштабних заходів з підвищення інвестиційної привабливості регіону”, – сказав міністр. Крім того, він зазначив, що габаритно-ваговий контроль на дорогах Одеської області буде посилено.
“Ми дамо три додаткові вагові комплекси вже з 1 липня цього року, а після проведення тендеру та закупівлі понад 70 нових ГВК, область отримає ще кілька. Габаритний контроль – це не лише справа держави, це справа регіону. Ми повинні встановлювати повністю автоматичні комплекси зчитування ваги для того, щоб не було можливості впливу людського фактора. Це повинна бути чітка система по всій Україні”, – сказав голова МІУ. Нагадаємо, Державне агентство автомобільних доріг України готує проекти на роботи вартістю 18 млрд гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас