Microsoft представила сервіс для навчання глибоких нейромереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила сервіс для навчання глибоких нейромереж

Технології&Авто
402
Microsoft оголосила про запуск сервісу Azure Batch AI Training, який буде використовуватися для навчання нейронних мереж. Він дасть розробникам базову інфраструктуру, щоб вони змогли сконцентруватися на більш складних завданнях.
На конференції розробників Microsoft оголосила про запуск Azure Batch AI Training. Це новий сервіс для навчання глибоких нейронних мереж на хмарній платформі Microsoft.
Batch AI Training — це сервіс з навчання штучного інтелекту, який надає розробникам базову інфраструктуру, щоб вони могли зосередитися на більш складних завданнях.
Розробники зможуть налаштувати середовище для навчання власних моделей. Поки послуга доступна для закритого попереднього ознайомлення, коли вона з’явиться в широкому доступі ще не ясно.
Як зауважив восени 2016 року президент Microsoft Сатья Наделла, в компанії планують «демократизувати» штучний інтелект. В кінці минулого року Microsoft домовилася про співпрацю з OpenAI Ілона Маска. Microsoft надасть OpenAI комп’ютерні потужності і доступ до хмарної платформи Microsoft Azure, а OpenAI, у свою чергу, поділиться своїми напрацюваннями у сфері штучного інтелекту.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас