Гройсман боїться, що постанова про впровадження 4G може бути корупційною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман боїться, що постанова про впровадження 4G може бути корупційною

Технології&Авто
655
Гройсман доручив МЕРТ обговорити можливу наявність корупційних ризиків в необхідному для впровадження 4G тендері.
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив першому заступнику МЕРТ Максиму Нефьодову провести нараду з усіма зацікавленими сторонами для оцінки можливої наявності корупційних ризиків в постанові про внесення змін до плану радіочастотного ресурсу, необхідній для проведення тендерів на впровадження зв’язку 4G.
“У мене на підписі є постанова про перерозподіл радіочастот. Мені надійшло застереження з боку секретаріату про те, що ця постанова може нести корупційні ризики”, – звернувся прем’єр до Нефьодова на засідання Кабміну в четвер.
“Перш ніж його підписати, я дуже просив би зібрати робочу нараду з усіма зацікавленими сторонами, щоб ми оцінили, є там ризики чи ні”, – додав він.
Гройсман попросив провести таку нараду максимально оперативно, щоб відразу підписати постанову в разі, якщо інформація про корупційні ризики не підтвердиться.
“Перш ніж підписати, потрібно зрозуміти, чи не буде тих проблем, які були раніше, в тому числі. Щоб це було публічно відкрито і якісно, а найголовніше – конкурентно. Щоб не підігравати тим, хто потім захоче в ручному режимі все перерозподіляти” , – зазначив прем’єр-міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас