«Кредобанк» переобрав наглядову раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кредобанк» переобрав наглядову раду

Світ
58
Річні загальні збори акціонерів ПАТ «Кредобанк», найбільшого банку Західної України, і який є найбільшою польською інвестицією в українську банківську систему, затвердили річний звіт з висновком аудитора, а також обрали на новий термін наглядову раду банку.
В результаті солідарного голосування збори акціонерів обрали новий склад наглядової ради ПАТ «Кредобанк». Незалежними членами його наглядової ради були переобрані проректор з наукової роботи НУ «Львівська Політехніка» Наталія Чухрай і доцент кафедри фінансів НУ «Львівська Політехніка» Лев Клеба. До складу ради увійшли також 6 представників акціонера, банку PKO Bank Polski: Якуб Паперскі, Ян Емерік Росцишевскі, Макс Крачковскі, Марцін Мош, Марек Щесьняк і Магдалена Космицка.
А згідно з річним звітом, який підтверджено міжнародним аудитом, активи банку за 2016 рік збільшилися на 33% – до 11,004 млрд. грн., кредитний портфель (нетто) – на 33% до 6,374 млрд. грн. капітал – на 31% до 1 088 млн. грн. Обсяг коштів клієнтів, залучених банком, збільшився на 45% – до 8,173 млрд. грн. Чистий процентний дохід ПАТ «Кредобанк» за 2016 рік склав 878 млн. грн., а чистий комісійний дохід – 283 млн. грн. Відповідно ж до вимог чинного законодавства, новий голова наглядової ради буде обраний на першому його засіданні в оновленому складі.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас