Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 5 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 5 травня

423
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 5 травня
  • Intel поступився лідерством у виробництві чіпів вперше за 25 років
  • В 1-му кварталі Приватбанк збільшив прибуток в 12 разів, – АУБ
  • Сенат США схвалив бюджет, який передбачає виділення Україні $560 мільйонів
  • Продажі нових комерційних автомобілів в Україні зросли на 26%
  • У Києві викрили шахраїв, які заволоділи 1,5 млн гривень під приводом обміну валют
У митниці розповіли про особливості пересилання товарів з-за кордону
“Не знаєте, як довести, що ви заплатили за своє замовлення менше ніж 150 євро? Будьте готові надати підтверджуючі документи щодо вартості замовлень, виписки з банків, що підтверджують оплату товару, зазначені в касових або товарних чеках, ярликах, інших документах роздрібної торгівлі, які містять відомості про вартість”, – розповів в. о. начальника Київської міської митниці Сергій Тупальский.
Українські водії проходитимуть медогляд по-новому
«Це систематизація порядків проведення профілактичних наркологічних оглядів, обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів. Наступне – розробка та реалізація системи медичного обслуговування водіїв транспортних засобів, що надають послуги з перевезення пасажирів і вантажів, порядку проведення психофізіологічного обстеження та оцінки рівня розвитку професійно важливих психофізіологічних якостей, необхідних для безпечного керування транспортним засобом», – сказавначальник управління надання медичної допомоги дорослим Департаменту медичної допомоги МОЗ України Андрій Гаврилюк.
Розенко пояснив, навіщо виділяти мільярд на перепис
«На що витрачатиметься цей 1 млрд грн, зокрема, – на роботу тих людей, які будуть здійснювати фізичну перепис, і на комп’ютерні технології, щоб люди не ходили зі стосами паперів. Що саме за обладнання – питання ще дискутується. Інші деталі по перепис ще будуть обговорюватися», – сказав Розенко.
Щоб використовувати “гроші Януковича”, владі доведеться змінити держбюджет
“На виконання рішення суду кошти перераховані на рахунок Державного казначейства. Перевищення на 11,5 млрд грн зараховано, однак може бути використано лише після внесення змін до державного бюджету”, – повідомила перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова.
“Ми переконані, що нововведення, які зараз покладені на представників неурядових організацій, які займаються протидією корупції, з вимогою публікувати декларації про доходи – це непотрібний, безпрецедентний і дискримінаційний крок”, – йдеться в листі депутатів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас