Facebook проведе дешевий Wi-Fi в Індію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook проведе дешевий Wi-Fi в Індію

Технології&Авто
184
Компанія Facebook Inc. планує спільно з індійським мобільним оператором Bharti Airtel розмістити 20 тисяч точок доступу Wi-Fi на території Індії в найближчі місяці, йдеться в прес-релізі соцмережі.
Користувачі зможуть вибирати між добовим, тижневим або місячним тарифами вартістю близько 10 рупій ($0,15) на добу. Зазначається, що середній місячний дохід індійців складає всього $160.
Facebook розмістив 700 точок доступу в 4 індійських штатах.
Це вже друга спроба Facebook залучити нових користувачів в Індії. Першою була програма Free Basics, заблокована за рішенням індійської влади після заяв інтернет-активістів. На їхню думку, програма порушувала правила конкуренції на ринку, згідно з якими інтернет-провайдери не повинні віддавати перевагу певним сайтам, програмам або розробникам.
Найбільші компанії змагаються між собою, щоб залучити нових користувачів і зміцнити свій вплив на індійському ринку. Однак, на відміну від Facebook, головний конкурент компанії на індійському ринку Google не бере плату за доступ в інтернет. Google вже встановила безкоштовні точки доступу до інтернету на сотні залізничних станцій в різних регіонах країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас