В мобільному банкінгу Alfa-Mobile Ukraine можна переказувати кошти за номером телефону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В мобільному банкінгу Alfa-Mobile Ukraine можна переказувати кошти за номером телефону

Фінтех і Картки
155
На початку травня Альфа-Банк Україна випустив чергове оновлення до мобільного банкінгу Alfa-Mobile Ukraine. Серед нових можливостей в Alfa-Mobile Ukraine реалізовані такі:
  • Миттєві карткові перекази між клієнтами Альфа-Банку лише за номером мобільного телефону, незалежно від виду карток. Щоб переказати гроші, достатньо лише обрати отримувача із телефонної книги або вказати номер його телефону. Адресат отримує кошти миттєво.
    За замовчуванням до картки Альфа-Банку підв’язаний номер мобільного телефону, що вказаний в договорі з банком та використовується для інтернет-банку. Змінити його можна, звернувшись до відділення.
  • Швидке зняття грошей з накопичувального рахунку «Дохідний сейф» в доавторизаційній зоні. Аби миттєво перерахувати гроші з дохідного сейфу на картку, варто натиснути на іконку та прикласти палець або ввести логін і пароль. Накопичувальний рахунок «Дохідний сейф» гарантує цілодобовий доступ до грошей, можливість поповнення та зняття грошей з рахунку без обмежень в сумі та періодичності та стане в нагоді всім, хто хоче мати гарантований дохід (до 10%річних), проте не готовий розмістити строковий депозит.
  • Сортування та відображення у додатку всіх рахунків: за частотою використання. Це дає змогу користувачу миттєво оцінити баланс всіх своїх активних банківських рахунків та ефективно розпоряджатися фінансами: наприклад, миттєво погасити заборгованість за кредитом, перерахувавши кошти з карткового рахунку за допомогою опції drag-and-drop.
«Випускаючи оновлення до Alfa-Mobile Ukraine, ми керувалися принципом: грошові перекази в мобільному банку повинні бути максимально простими та безпечними, адже ми іноді ми робимо такі перекази буквально на ходу. А що може бути зручнішим, ніж миттєво переказати гроші іншій людині, просто обравши адресата зі своєї телефонної книги або вказавши його номер? — розповідає Ольга Папанова, директор з розвитку електронних каналів Альфа-Банку Україна. —. Вже найближчим часом в Alfa-Mobile Ukraine будуть ще реалізовані погашення заборгованості за кредитом з карток інших банків, а також присвоєння PIN-коду для нових карток онлайн».
Ще одна приємна новина. Всього за два місяці з появи мобільного додатку Alfa-Mobile Ukraine у відкритому доступі на App Store та Google Play він перейшов новий рубіж у 30 тисяч встановлень. Завантажити новий Alfa-Mobile Ukraine можна просто зараз, перейшовши з мобільного за посиланням https://alfabank.ua/mb
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас