Nissan готує новий міський кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan готує новий міський кросовер

Технології&Авто
1523
Nissan планує випустити новий міський кросовер. Він дебютує у вересні 2017 р. на автосалоні у Франкфурті. Кросовер побудують на масштабованій архітектурі CMF-B альянсу Renault-Nissan, яка вже лежить в основі нових Renault Clio і Nissan Micra. У зовнішності моделі використовують низку дизайнерських рішень, запозичених у концепт-карів Gripz і Vmotion 2.0, представлених в 2015 і 2017 р. відповідно.
Що стосується інтер’єру, то він матиме багато спільного з хетчбеком Micra нового покоління. Для наступного Juke буде доступний новий мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм і підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.
Лінійка двигунів буде представлена трициліндровим агрегатом робочим об’ємом один літр, 1,5-літровим турбодизелем, а також бензиновим мотором об’ємом 1,6 літра.
У наступного Juke з’явиться версія з гібридною силовою установкою. За неофіційними даними, до її складу увійде 1,2-літровий бензиновий двигун і електромотор. При цьому ДВЗ буде використовуватися тільки для зарядки акумуляторів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас