ДФС зловила на зарплатних порушеннях 70% платників податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС зловила на зарплатних порушеннях 70% платників податків

Казна та Політика
1598
Державна Фіскальна служба в січні-березні виявила порушення податкового законодавства в частині виплати працівникам заробітної плати у 69% перевірених платників податків, повідомила прес-служба ДФС.
Згідно з повідомленням, за результатами перевірок до бюджету донараховано понад 92 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 21 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і близько 8 млн грн військового збору.
Фіскальна служба також виявила 130 найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцями без оформлення трудових відносин.
Згідно з повідомленням, для виявлення недобросовісних роботодавців працівники фіскальної служби задіяні у робочих групах з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади.
Представники робочих груп оглядають виробничі, торговельні приміщення, юридичних і фізичних осіб, комерційні підприємства і в разі виявлення порушень проводять роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання. За результатами цих заходів роботодавцями додатково укладено понад 10 тис. трудових договорів з найманими працівниками.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас