У мережі з'явилося фото бурильної машини Ілона Маска — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мережі з'явилося фото бурильної машини Ілона Маска

Технології&Авто
5688
Співробітник SpaceX опублікував фотографію бурової машини, що належить новій компанії Ілона Маска The Boring Company. На фотографії добре видно логотип компанії. Але незабаром зображення було видалено, проте журналісти видання Business Insider встигли зробити скріншот і опублікували його.
Глава SpaceX і Tesla Ілон Маск вперше заявив про намір створити компанію з буріння підземних тунелів у грудні, коли застряг в дорожній пробці в Лос-Анджелесі. Вже у лютому Маск почав копати «демонстраційний тунель», який може стати основою підземної транспортної мережі, під парковкою SpaceX в Хоторні (Каліфорнія). Для проведення таких робіт ніякі дозволи з боку чиновників Маску не потрібні, бо територія, де проводяться роботи, належить SpaceX. Однак якщо Маск захоче продовжити буріння тунелю за межами цієї локації, йому потрібно буде отримати дозвіл від влади Лос-Анджелеса.
Засновник SpaceX планує побудувати підземну мережу, яка включає в себе до 30 рівнів тунелів для автомобілів та високошвидкісних поїздів, таких як Hyperloop, повідомило раніше видання Bloomberg. Для компанії вже придбано доменне ім’я BoringCompany.com, а старший інженер SpaceX Стів Девіс призначений керівником проекту.
У мережі з'явилося фото бурильної машини Ілона Маска
Раніше повідомлялося, що Маск планує створити бурильну машину, яка буде працювати в десять разів швидше, ніж існуючі.
Інші компанії з Кремнієвої долини також займаються вирішенням проблеми дорожніх заторів. Днями Uber заявила, що проведе випробування літаючого таксі в 2020 році.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас