Девальвація гривні може допомогти зростанню логістичного ринку - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Девальвація гривні може допомогти зростанню логістичного ринку - експерт

Валюта
2832
Девальвація української національної валюти може призвести до зростання та розвитку логістичного ринку, вважає комерційний директор компанії “GEFCO Україна” Андрій Мягков.
“Прогноз по ринку: у зв’язку з тим, що українська гривня девальвує, ми стаємо все більш привабливими. В цьому потрібно бачити не тільки негативний момент, але й позитивний для українського ринку.Через девальвацію української валюти наша робоча сила стає дешевшою, для нас це можливості, ми можемо отримати нові площі, заводи, нові робочі місця. Цим шляхом пройшли багато країн: Словаччина, Угорщина. Зараз цим шляхом йде Україна. Якщо використовувати цю можливість, то український ринок зросте в рази”, – констатував він.
Говорячи про тенденції ринку, А. Мягков зазначив, що у зв’язку з подіями 2014-2015 років на сході України і ізоляцією ринку РФ, більшість компаній, виробників переорієнтувалися на західні ринки або ринки країн Азії, Латинської Америки.
“Стандарти, за якими працювали раніше з російським ринком, більше не дійсні, західні партнери вимагають більш ефективного рішення в сфері логістики, Китай у тому числі”, – резюмував він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас