Нове відділення банку "Аваль" відкрилося в м. Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове відділення банку "Аваль" відкрилося в м. Дніпропетровську

Валюта
339
Нове відділення банку «Аваль» — «Західне» — відкрилося у м. Дніпропетровську 6 жовтня п.р. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Дніпропетровської ОД.
За інформацією дирекції, «Західне» відділення банку «Аваль» відкрилося в Дніпропетровську за адресою: вул. Будьонного, 19 (житловий масив «Західний»).
«Західне» відділення надає населенню й організаціям повний комплекс банківських послуг на найвищому рівні, а саме розрахунково-касове обслуговування юридичних і фізичних осіб, обслуговування платіжних карток, залучення коштів населення і юридичних осіб на поточні і депозитні рахунки, обмін валют, продаж і обслуговування дорожніх чеків, видача готівки по картках міжнародних платіжних систем VISA і MasterCard, продаж карток IP-телефонії, грошові перекази у системах «Аваль-Експрес» і Western Union, споживче кредитування населення на купівлю побутових товарів, продаж електронних ваучерів Sim-Sim, Ase&Base, продаж золотих злитків та ін.
Відділення «Західне» у м. Дніпропетровську працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 і в суботу — з 9.00 до 14.00. Поруч з відділенням установлено цілодобово працюючий банкомат.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас