У Кропивницькому чиновники надали державі неіснуючі послуги на 3 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кропивницькому чиновники надали державі неіснуючі послуги на 3 млн грн

Казна та Політика
292
Підрозділ з боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС в Кіровоградській області спільно з обласним управлінням СБУ виявлено порушення фінансово-господарських операцій одного з приватних підприємств Кропивницького, пов’язані з виконанням робіт за замовленням підприємств, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів, — повідомив сьогодні прес-центр Держфіскальної служби України.
«В ході аналізу встановлено ймовірність документального оформлення господарських операцій за відсутності факту їх реального здійснення та внесення посадовими особами підприємства недостовірних даних до бухгалтерської та податкової звітності, що могло призвести до присвоєння і розтрати державних активів на суму понад 3 млн грн», — уточнили у відомстві.
За даними фактами в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України (Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні).
На даний момент здійснюється кримінальне провадження.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас