Що необхідно робити з «дочками» російських банків в Україні? - опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що необхідно робити з «дочками» російських банків в Україні? - опитування Finance.UA

Кредит&Депозит
467
Закрити не можна залишити. Робота банків з російським державним капіталом викликає все більше суперечок в українському суспільстві.
І в той час, коли (виходячи з запевнень Гонтаревої — ред.) з 3,3 млрд доларів прямих іноземних інвестицій в Україну в 2016 році понад 2 млрд доларів в минулому році припали на банківський сектор, і 90% капіталізації забезпечили саме банки з російським держкапіталом, санкції від НБУ і часте блокування відділень банків з російським державним капіталом змушують сумніватися в «рожевому» майбутньому цих фінустанов в Україні.
Потрібно сказати, що і самі власники банків розуміють своє непросте становище і прискорюють пошуки покупців на українські «дочки». Щоправда поки що домовитися про продаж вдалося лише «Сбербанку».
Що ж робити з рештою, і як ставляться до роботи цих банків в Україні читачі порталу Finance.UA, продемонструвало опитування: «Що необхідно робити з «дочками» російських банків в Україні?».
Виходячи з даних опитування, 39% респондентів вважають, що «дочки» банків РФ в Україні слід націоналізувати. Що цікаво, трохи менше – 36% запевняють, що слід, навпаки, сприяти їх роботі в Україні.
11% вважають, що слід просто дочекатися, поки ці банки зникнуть. 9% радять взагалі їх не чіпати.
І лише 5% за радикальні методи. Саме стільки готові бити вітрини, щоб банки з російським державним капіталом не працювали в нашій країні.
Що необхідно робити з «дочками» російських банків в Україні? - опитування Finance.UA
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас