Вітаємо у світі безконтактних технологій! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітаємо у світі безконтактних технологій!

Фінтех і Картки
1962
Чіпована картка виглядає так само, як і звичайна картка, але із вбудованим чіпом. На відміну від звичайної картки, ви не проводите нею, а вставляєте її у зчитувальний пристрій, щоб здійснити транзакцію. Чіпована картка має вбудований мікрочіп, який містить закодовану інформацію, яку надзвичайно важко скопіювати чи підробити.
Технологічні платіжні картки пропонують своїм власникам переваги :
Вітаємо у світі безконтактних технологій!
Вбудований мікрочіп забезпечує надійну безпеку та інші можливості, які недоступні з традиційною карткою з магнітною стрічкою, чіповану картку неможливо підробити!
Під час транзакції передаються унікальні дані, які неможливо використати вдруге для шахрайства. Картку не доведеться передавати третім особам під час оплати покупок, а надійна система шифрування персональних даних захистить її від підробки. Важливі дані картки зберігаються на її інтелектуальному чипі . Змінити дані безконтактної картки без вашого відома в процесі користування нею неможливо.
Сплачувати карткою із технологією безконтактної оплати – набагато швидше, ніж готівкою або звичайною карткою – лише 2-3 секунди. Все, що потрібно – термінал із символом безконтактної оплати і один рух вашої руки! Безконтактні термінали налаштовані таким чином, щоб проводити лише одну транзакцію за один раз. Після проведення оплати термінал автоматично вимкнеться. Окрім неймовірно швидкого зчитування транзакції терміналом, вам не доведеться вводити ПІН-код або підписувати чек під час покупки (в сумі до 500 грн по картці Visa і до 100 грн – Mastercard®)
Гнучка система використання: якщо ви опинитеся в місці, де не приймають безконтактні розрахунки, зможете скористатися вашою безконтактною карткою як звичайною банківською – вона додатково оснащена магнітною смугою та чіпом.
Розраховуватися безконтактно – це світовий тренд. Платежі з технологією безконтактної оплати приймають у понад 5 млн торгових точок у 77 країнах світу. Ви також можете використовувати свою чиповану картку як звичайну картку у всіх торговельних точках, в тому числі здійснюючи покупки в Інтернеті.
Наприклад, розрахуватися безконтактно карткою Mastercard в Україні можна вже більше, ніж у 88 тис. терміналах: у супермаркетах, кафе, аптеках, таксі, на АЗС, на всіх станціях Київського метрополітену, та навіть на Борщагівській лінії швидкісного трамвая та у столичному фунікулері!
Здійснюйте транзакції не випускаючи картку з рук!
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас