В "Укравтодорі" пояснили, чому 2016 року було провалено міжнародні проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укравтодорі" пояснили, чому 2016 року було провалено міжнародні проекти

Казна та Політика
436
Довготривалі тендерні процедури та невиконання підрядником контрактних зобов’язань стали основними причинами провалу програми “Розвиток автомагістралей та реформа дорожнього сектору” у 2016 році. Про це йдеться у звіті “Укравтодору” про виконання Державного бюджету України.
Загалом, за вказаною бюджетною програмою, в рамках реалізації спільних проектів України та міжнародних фінансових організацій протягом 2016 року було здійснено кредитування на суму майже 2 млрд грн, в тому числі: отримано та спрямовано кредитні ресурси ЄБРР та ЄІБ на суму, еквівалентну 1,3 млрд грн, на реалізацію проекту “Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва” та кредитні ресурси МБРР на суму, еквівалентну майже 600 млн грн, за “Проектом розвитку дорожньої галузі” та “Другим проектом покращення автомобільних доріг та безпеки руху”.
Як повідомляється, вибірка коштів не досягла планових показників зокрема через невиконання контрактних зобов’язань підрядниками, через необхідність переформатування тендерної документації на вимогу Банку, невирішені питання із землевідведенням, а також через відсутність деяких документів у переможців тендерів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас