Іпотечні кредити «Кредобанку» перемогли у рейтингу «50 провідних банків України» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотечні кредити «Кредобанку» перемогли у рейтингу «50 провідних банків України»

Світ
78
«Кредобанк» здобув перше місце в номінації «Іпотечний кредит» у щорічному рейтингу «50 провідних банків України», який проводиться інформаційним агентством «Фінансовий клуб», та отримав ще кілька нагород у інших номінаціях дослідження.
Зокрема, у 2017 році банк другий рік поспіль здобув друге місце у номінації «Автокредит», 5-те місце у номінації «Кредити малому та середньому бізнесу», 8-ме місце у номінації «Готівковий кредит» та 5-те місце у номінації «Овердрафти». У загальному заліку дослідження «50 провідних банків України» «Кредобанк» отримав 11-те місце.
При складанні рейтингу «50 провідних банків України» аналітики агентства «Фінансовий клуб» користувались не тільки квартальними і річними показниками офіційної статистичної інформації, наданої банками за 2016 рік. Експерти, що проводили дослідження, оцінювали інформацію від банків за більш як 120 показниками.
«Перемога продукту «Іпотечний кредит» у рейтингу «50 провідних банків України» – це визнання найкращої пропозиції банку на ринку України. Завдяки вигідним умовам іпотечного кредитування, ставка за яким починається від 15,9% річних, мрію про власне житло з «Кредобанком» реалізує все більше українців – з початку року банк продав іпотечних кредитів майже на 45 мільйонів гривень, – говорить Перший заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Дам’ян Раґан.Перемоги банку в інших номінаціях дослідження свідчать про правильність обраної стратегії розвитку та популярність послуг «Кредобанку» серед клієнтів».
Крім нагород дослідження «50 провідних банків України», у березні-квітні 2017 року «Кредобанк» також переміг у номінації «Програма рефінансування кредиту» у рейтинговому дослідженні «Фаворит Успіху» від Інтернет-проекту Favor.com.ua, а також посів 4-те місце у рейтингу найнадійніших банків України станом на березень 2017 року, складеному журналом «Форіншурер» – виданням, що спеціалізується на висвітленні питань страхування в Україні.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас