Порошенко розповів британському бізнесу, навіщо інвестувати в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко розповів британському бізнесу, навіщо інвестувати в Україну

Казна та Політика
253
Під час офіційного візиту в Сполучене Королівство Великобританії і Північної Ірландії президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками ділових кіл Королівства. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Порошенко розповів про проведення реформ в Україні протягом останніх трьох років, а також про основні результати, яких вдалося досягти.
Значну увагу було приділено створенню інвестиційного клімату, проведенню судової реформи, боротьбі з корупцією, реформам банківського та енергетичного сектору. Президент також повідомив про запуск з початку квітня 2017 року відкритого електронного реєстру відшкодування ПДВ.
Президент підкреслив, що вірить в багатообіцяюче майбутнє торговельного та інвестиційного українсько-британського партнерства. За його словами, Великобританія стала одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні. Інвестовано більш ніж $2 млрд, створено десятки тисяч робочих місць.
Так, глава держави відзначив успішну співпрацю держпідприємства “Антонов” та британської компанії Dowty Propellers при створенні транспортного літака Ан-132D. Президент також привітав інтерес британських компаній до України, зокрема, міжнародних компаній Unilever, яка відкрила чайну фабрику в Київській області, і Hutchison Ports, яка планує в короткостроковій перспективі вийти на ринок вітчизняних морських контейнерних перевезень. “Успіх цих проектів в нашій країні, безумовно, буде хорошим прикладом для інших інвесторів, а також важливим сигналом довіри українським реформам”, — зазначив Порошенко.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас