Власники MacBook Pro (2016) скаржаться на дивні звуки при роботі ноутбука — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники MacBook Pro (2016) скаржаться на дивні звуки при роботі ноутбука

Світ
825
Восени минулого року компанія Apple представила нове покоління MacBook Pro. Не всі користувачі тепло зустріли новинки: багатьом здавалася помилковою відмова від функціональних клавіш та заміна їх на додаткову сенсорну панель.
Проте знайшлися і ті, кому пристрої припали до смаку. Днями користувачі стали повідомляти про неприємну особливість, знайдену в нових MacBook Pro. За словами власників 15-дюймових версій, час від часу комп’ютер видає неприємні сторонні звуки.
Судячи з повідомлень на офіційному форумі технічної підтримки Apple, іноді нові MacBook Pro можуть видавати клацання і скрипи. Найчастіше вони виникають при сильному навантаженні і нагадують звук “пластикової пляшки, що повільно зминається”.
Поки компанія Apple офіційно не пояснює причини появи сторонніх звуків. Проте деякі користувачі вважають, що вони виникають через проблеми з петлями. Останні можуть трохи деформуватися через нагрівання корпусу при роботі ноутбука під навантаженням.
Також висока температура може впливати на стан клею. Технічна підтримка по-різному реагує на звернення користувачів. Одні повідомляють, що їм замінили деякі компоненти в ноутбуці, але проблему це не вирішило. Інші змушені оплачувати ремонт за свої гроші, бо співробітники компанії пов’язують виникнення сторонніх звуків з невеликими пошкодженнями корпусу, зокрема, вм’ятинами.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас