"Чорний список": в "Укравтодорі" озвучили, як мають намір контролювати якість дорожніх робіт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Чорний список": в "Укравтодорі" озвучили, як мають намір контролювати якість дорожніх робіт

Казна та Політика
804
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) створить так званий “чорний список” підрядників, що неякісно виконують дорожні роботи.
Про це повідомив глава “Укравтодору” Славомір Новак.
“Хочу наголосити: не будемо закривати очі на помилки і дефекти. Держава не виділяє фінансові ресурси, щоб люди їздили по неякісних дорогах. Ми змінюємо підхід і приділяємо більше уваги якості. Відповідальність за технічні дефекти на 100% ляже на підрядників. Плануємо створити “чорний список”, в який будуть внесені підрядники, які не ліквідують дефекти”, – констатував він.
У свою чергу глава уряду Володимир Гройсман відзначив готовність Кабміну інвестувати в задовільну якість доріг в країні.
“Але якщо ми будемо бачити халтуру, терпіти це не будемо. Тому наголошую: ваш підхід повністю підтримується урядом. Працюйте сміливо, халтурників виводьте за межі, ми будемо робити їх найпопулярнішими. Давайте їх перелік, про них буде знати вся країна”, – звернувся він до С. Новака.
Ст. Гройсман також підтримав ідею зміни контролю якості, зазначивши, що в цьому питанні потрібно спиратися на громадську думку.
“Продовжуйте цю роботу. Думаю, раз на два-три тижні інформуватимете з цієї трибуни, щоб вся країна розуміла, що відбувається, і завдання, що стоять перед “Укравтодором”. Дякую, продовжуйте. Ви маєте 100%-ву підтримку”, – сказав прем’єр-міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас