ДФС виявила факт привласнення 8,8 млн бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС виявила факт привласнення 8,8 млн бюджетних коштів

Кримінал
301
Державна фіскальна служба України в Миколаївській області виявила факт привласнення 8,8 млн гривень державного підприємства, що працює на енергетичному ринку країни.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
Як повідомляється, за результатами відкритих торгів, оголошених державним підприємством, був укладений договір з одним із товариств з обмеженою відповідальністю Миколаївської області на виконання робіт з реконструкції об’єкта з постачання запчастин виробництва певної іноземної компанії. Зазначені запчастини були придбані товариством за участю ланцюгу постачальників. Однак в ході аналізу встановлено, що один з постачальників у той самий період міг придбати зазначені запчастини за цінами в три рази нижчіми, ніж ціна їх реалізації на адресу ТОВ.
Таким чином, посадові особи товариства та їхні постачальники, діючи за попередньою змовою та достовірно знаючи вартість запчастин виробництва іноземної компанії на території України, з метою штучного збільшення вартості робіт з реконструкції об’єкта внесли в документи завідомо недостовірні відомості та заволоділи коштами державного підприємства.
Нагадаємо, наприкінці минулого року ДФС провела низку обшуків у Кривому Розі у справі про розкрадання бюджетних коштів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас