Лукашенко готує великий сюрприз для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко готує великий сюрприз для бізнесу

Світ
2148
Найближчим часом в Білорусі будуть прийняті кардинальні рішення по розкріпаченню бізнесу. Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко під час спілкування з трудовим колективом ВАТ “Речицадрев”.
“Найближчим часом ми приймемо революційні рішення з підприємництва, бізнесу – по розкріпаченню бізнесу (і такого великого, як на “Речицадреві”, і маленького, і індивідуальних підприємців), – підкреслив глава держави. – Прийшов – заяву залишив, що хочеш займатися цією справою, в податковій зареєструвався і пішов працювати. Пожежники, санстанція – все буде скорочено до мінімуму”.
При цьому головним для керівника будь-якого рангу залишиться відповідальність за людей в колективі, за їхні життя. Тобто умови ведення бізнесу будуть лібералізовані, але поряд зі зниженням різного роду вимог відповідальність за життя людей залишиться в пріоритеті. Олександр Лукашенко зазначив, що найближчим часом відповідний нормативно-правовий акт, що стосується підприємницької діяльності, ляже йому на стіл.
“Ми повністю розкріпачимо бізнес-ініціативу – йдіть займайтеся справою, заробляйте. Ми створили для цього умови. А що не створили – створимо найближчим часом”, – заявив глава держави.
За матеріалами:
БЕЛТА - Новини Білорусь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас