Ощадбанк приєднався до Європейської Бізнес Асоціації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк приєднався до Європейської Бізнес Асоціації

Технології&Авто
46
5 квітня 2017 року Ощадбанк став членом одного з найбільш впливових та найчисельніших об’єднань бізнесу в Україні ― Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА). Відтепер, ощадівці можуть долучитися до діалогу між бізнесом та владою, встановити ділові зв’язки з кращими міжнародними та українськими компаніями, та отримати першокласне навчання у найкращих вчителів, тренерів та менторів, які допоможуть розвивати професійні таланти та зростати в кар’єрі.
Вже 18 років Європейська Бізнес Асоціація на найвищому державному рівні успішно захищає та представляє інтереси міжнародних та локальних компаній ринку. Асоціація дає можливість своїм компаніям-членам спільними зусиллями вирішити важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.
«Участь Ощадбанку у Європейській Бізнес Асоціації відкриває нові можливості для кожного працівника. Завдяки членству в асоціації ощадівці зможуть брати участь у зустрічах з представниками влади та бізнесу, засіданнях профільних комітетів, навчальних та розважальних заходах по всій Україні, адже представництва ЄБА розташовані не лише у Києві, а й у Дніпрі, Львові, Одесі та Харкові. Спільними зусиллями, ми зможемо зробити набагато більше для розвитку нашої країни», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас