Діамантбанк скасовує комісію на оплату послуг в Інтернет-банкінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діамантбанк скасовує комісію на оплату послуг в Інтернет-банкінгу

Особисті фінанси
59
Діамантбанк продовжує дарувати весняні подарунки та підготував приємний сюрприз для користувачів Інтернет-банкінгу «Diamantpay».
З 11 квітня до 31 травня кожен клієнт може здійснювати платежі БЕЗ КОМІСІЇ за допомогою сервісу «Оплата послуг».
Спеціальна пропозиція дійсна вперше для сплати усіх постачальників комунальних послуг.
Нагадуємо, що в Інтернет-банкінгу у користувача завжди є можливість налаштувати особистий календар платежів. Цей сервіс дозволяє вчасно сплачувати будь-які рахунки та погашати заборгованість. Клієнт складає розклад платежів, а Банк дбає про їх виконання.
У випадку, коли сума до сплати за відповідний період є різною, сервіс дозволяє додати у графік майбутній платіж без вказання суми, але з поміткою «по заборгованості». Таким чином, Банк виконає платіж у визначену дату згідно із даними квитанції постачальника послуг.
Для зручності, напередодні запланованого дня сплати рахунків, клієнт отримує смс-нагадування про платежі, а після сплати – смс про здійснення операції. В особистому кабінеті Інтернет-банкінгу «Diamantpay» користувач може відслідкувати успішність виконаної операції та отримати на свою електронну пошту квитанцію про оплату.
Дистанційний сервіс Diamantpay дозволяє відкривати депозитні вклади, поповнювати рахунки мобільних операторів зв’язку, сплачувати комунальні послуги, контролювати баланс та рух коштів за рахунками, дізнаватися курси готівкових іноземних валют, здійснювати миттєві перекази з карти на карту, використовуючи карту будь-якого банку України.
Diamantpay – цілодобовий доступ до власних рахунків у режимі online з будь-якої частини світу.
Детальна інформація про Інтернет-банкінг «Diamantpay» за лінком та номером телефону: 0 800 308 303 (безкоштовно по всій Україні).
За матеріалами:
Діамантбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас