У Києві починають відключати гарячу воду: названо перші райони-"щасливчики" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві починають відключати гарячу воду: названо перші райони-"щасливчики"

Світ
1135
Енергогенеруюча компанія «Київенерго», яка постачає теплову та електричну енергію споживачам столиці, з 10 по 24 квітня відключить від гарячого водопостачання ряд будинків у Шевченківському, Подільському та Оболонському районах Києва в зв’язку з проведенням гідравлічних випробувань тепломереж у рамках підготовки до наступного опалювального сезону.
Про це повідомила прес-служба компанії.
На час проведення робіт припиниться гаряче водопостачання 69 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 6 дитячих садків, 4 шкіл, 78 відомств Оболонського району та 229 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 7 дитячих садочків, 6 шкіл, 249 відомств Подільського району. Також прес-служба повідомила, що з 10 по 16 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Молодь», у зв’язку з чим буде відключено від гарячого водопостачання 55 житлових будинків, 8 лікувальних закладів, 1 дитсадок, 2 школи та 65 відомств Шевченківського району.
Згідно з повідомленням, кияни можуть уточнити терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній окремо взятій вулиці міста на офіційному сайті «Київенерго». Гідравлічні випробування – це метод діагностики тепломереж, що застосовується компанією «Київенерго» кожен міжопалювальний період з квітня по серпень. Графік випробувань погоджує Київська міська держадміністрація. «Гідравлічні випробування дозволяють виявити і відремонтувати найбільш зношені ділянки мереж, запобігши появу пошкоджень в холодну пору року. Випробування здійснюються тепломережевою водою температурою до + 40 з підвищеним на 25% тиском. Тому технологічно неможливо випробувати тепломережу без відключення гарячої води», – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас