Microsoft почала викорінювати ігрові емулятори з Windows Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft почала викорінювати ігрові емулятори з Windows Store

Світ
592
Спори з приводу законності та етики емулювання ігрових приставок не припиняються досі. Закони про авторське право постійно змінюються, і вже складно однозначно відповісти, чи є діяльність творців емуляторів незаконною, чи ні. Даною темою зацікавилася Microsoft. Досі ігрові емулятори перебували в так званій правової “сірій зоні” і вільно поширювалися через магазин Windows Store. Але все змінилося.
В кінці минулого місяця Microsoft внесла правки в політику свого магазину, які забороняють публікацію емуляторів ігрових приставок. Тоді не всі звернули на це увагу, але після того, як користувач NeoGAF виявив видалення Універсальний Emulator (раніше відомого як NESBox), ігрове співтовариство забило тривогу. Очікується, що найближчим часом з магазину Windows Store пропадуть і інші емулятори.
з яких Microsoft пішла на такий крок. Є припущення, що це пов’язано з майбутнім виходом оновлення Creators Update і подальшим об’єднанням Windows і Xbox Store. І якщо сперечатися про законність емуляторів можна довго, то заперечувати їх шкоду для видавців і платформотримачів складно.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас