Twitter запустив Lite-версію з режимом економії веб-трафіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter запустив Lite-версію з режимом економії веб-трафіку

Світ
96
Останнім часом розробники стали приділяти більше уваги власникам бюджетних пристроїв і жителям країн з повільним Інтернетом. Тому вони випускають Lite-версії своїх додатків, які позбавлені ряду функцій, але при цьому споживають значно менше даних. Приміром, наприкінці минулого року Facebook випустила Lite-версію фірмового месенджера Messenger.
Аналогічне ПЗ розробили творці сервісу мікроблогів Twitter. Цікаво, що Twitter Lite навіть не є традиційним додатком. Це прогресивна веб-програма, розроблена в партнерстві з Google.
Доступ до Twitter Lite здійснюється через браузер, при цьому користувачі бачать його як повноцінну програму. При цьому Twitter Lite запускається на 30% швидше і споживає на 70% менше даних. Для цього необхідно в налаштуваннях активувати відповідну опцію економії трафіку. У цьому режимі картинки у стрічці не будуть завантажуватися автоматично, а відображатися в розмитому вигляді з позначкою про їх обсяг. Більш того, Twitter Lite може відправляти повідомлення, як і звичайна програма.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас