"Національний корпус" пригрозив зупинити діяльність всіх російських банків на території України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Національний корпус" пригрозив зупинити діяльність всіх російських банків на території України

Кредит&Депозит
3314
“Національний корпус” пригрозив зупинити діяльність всіх російських банків на території України.
Про це повідомляє прес-служба полку “Азов”.
“Не дочекавшись реальних і ефективних дій Національного банку України щодо російських банків в Україні, які реально фінансуються країною-агресором, ми, українські націоналісти, прийняли рішення взяти ініціативу в свої руки і зупинити діяльність цих банків на території нашої держави”, – йдеться в заяві.
Також націоналісти попередили, що тільки тимчасово зупинили блокаду банків РФ, щоб звичайні українці, які є вкладниками цих банків, могли мати можливість забрати звідти свої кошти.
“Однак, росіяни, під заступництвом керівництва НБУ в особі Гонтаревої, скористалися цим перепочинком, щоб перекласти гроші з однієї своєї кишені в іншу. Вони залишили українську дочірню структуру “Ощадбанку Росії” під контролем російського бізнесу. Більше того, днями стало відомо, що президент Порошенко і глава НБУ Гонтарева гарантували захист та рекапіталізацію російських банків в Україні”, – зазначають у Нацкорпусі.
Також у повідомленні сказано, що подібне заступництво є “актом зради” з боку НБУ і наголошено, що “мораторій” націоналістів завершується 10 квітня.
“Після цієї дати ми фізично зупинимо діяльність російських банків на території нашої держави. Ми не дозволимо РФ воювати проти нас за українські кошти. Ми закликаємо всіх наших співгромадян, які не встигли забрати свої кошти з російських банків, зробити це негайно. Після 10 квітня їх діяльність на території України буде припинена”, – говорять в організації.
Нагадаємо, раніше в Нацбанку заявили, що всі російські банки в Україні почали переговори про продаж.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас