Посол США в Україні зробила заяву щодо санкцій проти РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол США в Україні зробила заяву щодо санкцій проти РФ

Світ
1237
Обмежувальні заходи щодо Російської Федерації залишаться в силі доти, доки Росія не припинить свої агресивні дії по відношенню до України, заявила посол США в Україні Марі Йованович.
“Ми продовжуємо підтримувати роботу в рамках “нормандської четвірки” щодо “Мінська” (виконання Мінських угод – Ред.). Ми вважаємо, що Росія несе відповідальність за Мінські угоди. Санкції продовжать діяти доти, доки Москва не припинить ті дії, які призвели до цих санкцій”, – сказала Йованович у четвер під час свого виступу в рамках панельної дискусії “Зовнішня політика США: яку роль буде відігравати Україна?” на Київському форумі безпеки.
Вона також висловила стурбованість погіршенням ситуації з безпекою на лінії розмежування сторін на Донбасі, сплеском насильства, а також усвідомленим пошкодженням інфраструктури в регіоні.
Посол також зазначила, що США продовжать підтримувати Україну на шляху реформ, зокрема, боротьби з корупцією.
Раніше державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Сполучені Штати залишать в силі санкції проти Росії, поки Москва не виконає умови Мінських угод, а також поки не поверне окупований Кримський півострів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас