Стало відомо, скільки витратять на перельоти Порошенка 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки витратять на перельоти Порошенка 2017 року

Казна та Політика
399
На нерегулярні авіаційні перевезення офіційних делегацій на чолі з президентом України Петром Порошенком у 2017 році витратять понад 35 млн гривень.
Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorrо.
Так, Державне управління справами уклало договір з Державним авіаційним підприємством “Україна” про закупівлю послуг з нерегулярних авіаційних перевезень офіційних делегацій на чолі з президентом України на 2017 рік.
Таким чином, Державіапідприємство “Україна” в 2017 році буде забезпечувати авіаперевезення під час візитів Порошенко за кордон, а також буде здійснювати авіаперевезення глави держави в межах України. Як зазначено в договорі, загальна орієнтовна ціна договору становить 35,4 млн гривень, понад 30,4 млн гривень коштуватимуть візити Порошенка за кордон, а перельоти по Україні обійдуться у понад 4,9 млн гривень. “Ціна договору може бути зменшена за взаємною згодою сторін, шляхом укладання додаткової угоди”, – йдеться в тексті документа.
У вартість рейсу, яка підлягає оплаті, включаються витрати, безпосередньо пов’язані з організацією, забезпеченням та виконанням рейсу. Це, зокрема, аеронавігаційне обслуговування на маршруті, на підході до аеродрому посадки і в його районі; утримання членів екіпажу; заправка повітряного судна; аеропортові збори; лінійне технічне обслуговування повітряного судна; наземне обслуговування літака; транспорт для перевезення членів екіпажу на території аеропорту та їх доставки з аеропорту до місця проживання і назад; обслуговування літака спецавтотехнікою; метеозабезпечення та метеоконсультація; стоянка в аеропортах посадки; харчування на борту літака, і т. п.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас