Київські шахраї міняли валюту на сувенірні фантики (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські шахраї міняли валюту на сувенірні фантики (фото)

Кримінал
1521
У Києві поліція затримала групу псевдоміняйл. Під приводом обміну валюти за вигідним курсом чоловіки видурювали у громадян гроші.
Як повідомляє прес-служба поліції столиці, вони отримали інформацію про незаконну діяльність трьох громадян. Чоловіки пропонували громадянам обміняти валюту за вигідним курсом, але замість справжніх грошей клієнти отримували сувенірні купюри.
Зловмисників затримали біля виходу зі станції метро “Лісова”, коли вони намагалися заволодіти валютою киянина. Отримавши 100 доларів США, замість гривень чоловіки спробували вручити клієнтові тільки частину цих грошей, доповнивши залишок сувенірними купюрами. При цьому зловмисники не здогадувалися, що за їхніми діями спостерігають оперативники.
Коли поліцейські стали наближатися, чоловіки зрозуміли, що їх будуть затримувати, і спробували втекти, але їм це не вдалося. Трійцю затримали і доставили в Деснянське управління поліції для з’ясування обставин.
Київські шахраї міняли валюту на сувенірні фантики (фото)
Фото: kyiv.npu
Правоохоронці встановили особи затриманих: двоє з них – кияни, 1972 та 1973 років народження, третій – житель Київської області, 1965 року народження. Вони вже є фігурантами трьох кримінальних проваджень, відкритих за фактом шахрайства. За аналогічною схемою чоловіки заволоділи валютою громадян – 800 і 1100 доларів США і 8000 російських рублів.
Зібрані матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за попередньої правової кваліфікації ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення учасникам підозри і обрання їм запобіжного заходу.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас