Apple заборонила слово "Free" в App Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заборонила слово "Free" в App Store

Фондовий ринок
1453
Apple стала відхиляти додатки для iOS, в назві яких є слово «Free» або інша інформація про ціну найменування. Відповідна зміна набула чинності цього тижня, пише macdigger.
Раніше Apple попередила розробників додатків про те, що не рекомендується згадувати ціну в назві, на логотипі або на скріншотах. Тепер розробники стали отримувати відмову при спробі завантажити в App Store ігри і програми з такими відомостями.
Згідно з відповідями Apple, що супроводжують відмову від публікації додатку, розробникам слід вказувати інформацію про ціну тільки в описі.
Таким чином розробники не зможуть поширювати програми з назвами, в яких міститься слово Free (безкоштовний). Представники Apple підтвердили зміни правил, але не пояснили, з чим вони пов’язані.
Відзначимо, що разом з релізом нової операційної системи iOS 10.3 компанія Apple додала в App Store функцію, завдяки якій розробники можуть відповідати на відгуки користувачів. Автори додатків можуть відповісти на будь-який відгук, залишений у будь-який час, проте на сторінці магазину буде відображатися тільки один коментар розробників.
Також в iOS 10.3 з’явився новий фреймворк повідомлень для виставлення рейтингу додатків. Розробники можуть пропонувати користувачам оцінити їхню розробку у вигульковому вікні: користувачеві iPhone і iPad не доведеться переходити в App Store.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас