Укрзалізниця створила пасажирську компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця створила пасажирську компанію

Фондовий ринок
1366
“Укрзалізниця” створила пасажирську компанії, три з шести регіональних філій з квітня 2017 року переведуть до неї всі виробничі процеси.
Про це повідомив директор з пасажирських перевезень і сервісу Ігор Романків.
“Це – вертикально інтегрована структура, що здійснюватиме управління цілісною системою перевезень. Що це нам дасть? Це надасть можливість ефективно використовувати парк рухомого складу, оскільки зараз зростає пасажиропотік і трапляється, що в одному філії є додаткові вагони або поїзди, а там, де їх потрібно додати – немає жодного. В єдиній компанії ми зможемо ефективно управляти парком рухомого складу, забезпечити єдність технологій, технічної і тарифної політики, цінової політики”, – сказав Романків.
Сама суть роботи компанії, за його словами, – у повній централізації управління. ПАТ фактично відходить від пасажирських служб на регіональних філіях, оскільки в єдиній структурі це не потрібно.
“Ми перейшли до єдиної вертикалі і позбавляємося від зайвих елементів, які не створюють доданої вартості”, – зазначив Романків.
За його словами, зміни в компанії відбуваються не за рахунок скорочення персоналу. В УЗ і так – дефіцит кадрів. Оптимізація проводиться за рахунок обсягів перевезень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас