Дональд Трамп, який закликав бойкотувати Apple, перейшов на iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дональд Трамп, який закликав бойкотувати Apple, перейшов на iPhone

Світ
1428
Президент США Дональд Трамп, який під час передвиборчих перегонів закликав влаштувати Apple бойкот і не купувати її продукцію доти, доки вона не погодиться співпрацювати з ФБР, перейшов на iPhone. Судячи з усього, політик не поспішає слідувати своїм же гаслам.
Після вступу на посаду президента США Дональд Трамп не став відмовлятися від особистого смартфона і продовжував використовувати власний Samsung Galaxy. Після інавгурації йому рекомендували змінити Android на захищений пристрій. Однак він продовжував використовувати свій “старий, незахищений Android-смартфон”. За деякими даними, президент США користувався смартфоном Samsung Galaxy S3, представленим в 2012 році.
Як з’ясували ЗМІ, останні кілька тижнів Трамп пише твіти з iPhone, а не з Android-пристрою. Голова відділу роботи з соціальними мережами Білого дому Ден Скавіно підтвердив, що президент США користується смартфоном Apple: «Трамп користувався своїм новим iPhone протягом останньої пари тижнів для написання постів в Twitter. Так, це він читає і пише з аккаунта #POTUS45».
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас