Суд повернеться до розгляду позову про повернення державі Запорізького титано-магнієвого комбінату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд повернеться до розгляду позову про повернення державі Запорізького титано-магнієвого комбінату

Казна та Політика
341
САП через апеляцію домоглася скасування ухвали суду про залишення без розгляду позову щодо повернення державі Запорізького титано-магнієвого комбінату, який за президентства Віктора Януковича перейшов під контроль олігарха Дмитра Фірташа.
“28 березня Донецький апеляційний господарський суд (який нині базується у Харкові) задовольнив апеляційну скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на рішення Господарського суду Запорізької області повернути без розгляду справу щодо розірвання договору заснування товариства з обмеженою відповідальністю “Запорізький титано-магнієвий комбінат” (ЗТМК) і повернення комбінату повністю до сфери державного управління.
Таким чином колегія суддів ухвалила рішення повернути справу на розгляд до Господарського суду Запорізької області, який тепер окремо буде вирішувати, коли призначати наступні засідання”, – йдеться у повідомленні.
Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура три рази подавала позов у справі ЗТМК до Господарського суду Києва через невиконання інвестором (компанією з орбіти Дмитра Фірташа) взятих на себе зобов’язань. Останній раз – 25 січня. Перед тим цей суд двічі відмовився розглядати справу, мотивувавши це тим, що представники САП не надали доказів сплати судового збору.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас