Facebook збирається тестувати «гіфки» в коментарях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook збирається тестувати «гіфки» в коментарях

Технології&Авто
132
У грудні генеральний директор Facebook Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) натякнув, що в соціальній мережі з’являться нові можливості для розміщення анімованих зображень. З’ясувалося, що компанія почне тестувати одну з таких функцій в понеділок.
«Усі люблять хороші GIF-картинки, і ми знаємо, що люди хочуть використовувати їх в коментарях, – сказав представник Facebook. – Тому ми ось-ось почнемо тестувати можливість додавати GIF-зображення в коментарі і поділимося новою інформацією, коли зможемо, але поки ми не перестаємо повторювати, що це просто тест».
Невідомо, як довго триватиме тестування. Судячи з усього, мета компанії – дізнатися, чи потрібна взагалі користувачам така можливість.
Сьогодні, щоб відповісти анімованою картинкою, людина заходить на сторонній сайт і копіює звідти посилання в Facebook. Це працює, але вимагає багато зайвих дій. Завдяки новій функції користувачі можуть почати рідше використовувати реакції і віддати перевагу GIF-зображенням.
Нова можливість навряд чи здивує користувачів Facebook. Швидше за все, поруч з кнопками розміщення фотографій і стікерів з’явиться ще одна, що відповідає за «гіфки». Компанія не розповіла, звідки вони будуть братися, але, найімовірніше, це один з популярних сайтів – Giphy або Tenor. Саме їхні можливості зазвичай вбудовані в месенджери.
Нововведення стане доступним малій кількості користувачів, але якщо знайде популярність, то анімовані картинки зможе відправляти в коментарі кожен.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас