Відповідь соцмережам: Кличко прокоментував ситуацію з ремонтом станції київського метрополітену "Лівобережна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відповідь соцмережам: Кличко прокоментував ситуацію з ремонтом станції київського метрополітену "Лівобережна"

Казна та Політика
2504
Мер Києва Віталій Кличко прокоментував ситуацію з ремонтом станції київського метрополітену “Лівобережна”, приуроченим до проведення в столиці пісенного конкурсу “Євробачення 2017”.
“Друзі, зараз у соціальних мережах розгорнулося жваве (а місцями емоційне) обговорення виду, якості і облаштованості оновленого виходу з метро “Лівобережна”… Я зібрав робочу нараду і, зокрема, доручив перевірити відповідність виконаних робіт проекту, завершити виконання опоряджувальних робіт на станції і перевірити можливість (згідно з проектом) облаштування безбар’єрного доступу до виходу з метро “Лівобережна”. Роботи на цій станції не завершені і тривають”, – написав на своїй сторінці в Фейсбук.
Раніше результати ремонту на станції київського метрополітену “Лівобережна” викликали бурхливе обговорення в соціальних мережах через низьку якість виконання робіт, які, згідно з тендерною документацією, коштують понад 24 млн гривень.
Згідно з даними системи державних закупівель ProZorro, переможцем тендеру на виконання робіт стало ТОВ “Енергодарбудмеханізація”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас