Huawei готує повністю безрамковий смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei готує повністю безрамковий смартфон

Технології&Авто
873
Генеральний директор споживчого підрозділу Huawei Ю Чендун (Yu Chengdong) повідомив, що компанія проектує повністю безрамковий смартфон.
В кінці минулого року, нагадаємо, Huawei анонсувала апарат Honor Magic. У цього смартфона відсутні бічні рамки навколо дисплея, оскільки він загинається на ліву і праву сторони корпуса. Екран має розміром 5,09 дюйма по діагоналі і роздільну здатність QHD (2560 × 1440 пікселів).
Як повідомляється, смартфон, що проектується, буде позбавлений рамок навколо дисплея не тільки в бічних частинах, але також зверху і знизу. Іншими словами, екран займе всю площу фронтальної поверхні корпусу.
Правда, про терміни анонса новинки пан Чендун нічого не повідомив. Відзначається, що компанія має намір оптимізувати призначений для користувача інтерфейс, адаптувавши його під повністю безрамкову конструкцію апарату. Крім того, поки не зовсім ясно, як буде вирішуватися питання з фронтальною камерою.
Відзначимо, що в 2016 році Huawei продала близько 139 млн смартфонів, трохи не дотягнувши до поставленої мети в 140 млн апаратів. Це рекордний показник. Для порівняння: в 2015 році продажі вимірювалися 108 млн пристроїв.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас