Випробування робомобілів Uber призупинено після аварії в Арізоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Випробування робомобілів Uber призупинено після аварії в Арізоні

Технології&Авто
459
Компанія Uber прийняла рішення призупинити тестування самоврядних автомобілів після серйозної дорожньо-транспортної пригоди в Темпі (Арізона, США).
Нагадаємо, що в аварію потрапив роботизований кросовер Volvo XC90. Від сильного удару досить масивний автомобіль перекинувся на бік. Машина другого учасника ДТП отримала відчутні кузові пошкодження.
У Uber повідомили, що компанія припиняє випробування робомобілів до з’ясування причин того, що сталося. Причому самокеровані автомобілі Uber поки не будуть експлуатуватися не тільки в Арізоні, а й в Пенсільванії.
Тим часом стали відомі деякі нові деталі аварії в Арізоні. Як з’ясовується, в момент зіткнення кросовер Volvo XC90 рухався в режимі автопілотування. На передніх кріслах розташовувалися водії, а в задній частині салону нікого не було. Серйозні травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не отримав.
«Ми продовжуємо займатися розслідуванням того, що сталося», – повідомили представники компанії Uber, не уточнивши, коли можуть бути відновлені випробування роботизованих автомобілів.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас