20 фінансових установ запропонують інвестиції малому і середньому бізнесу на Фінансовому Ярмарку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

20 фінансових установ запропонують інвестиції малому і середньому бізнесу на Фінансовому Ярмарку

Фондовий ринок
440
4 квітня 2017 в Києві відбудеться «Перший Фінансовий Ярмарок для малого і середнього бізнесу». Організатор події – Німецько-Український Фонд, а свої пропозиції представлять 14 провідних банків України, три лізингові і одна страхова компанія. Участь в ярмарку безкоштовна, підприємцям потрібно лише зареєструватися на сайті події sme-fair.org.ua.
20 фінансових установ запропонують інвестиції малому і середньому бізнесу на Фінансовому Ярмарку
Мета ярмарку – дати підприємцям максимально детальну практичну інформацію про можливі джерела фінансування свого бізнесу – кредити, лізинг і альтернативні варіанти. Серед учасників: АБ «Укргазбанк», АТ «ПроКредит Банк», АТ «Сбербанк», ВАТ «Мегабанк», ВАТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» та ПАТ «Кредобанк» – банки-партнери Німецько-Українського Фонду. Більш того, крім самого ярмарку від провідних фінансових інститутів під час заходу також відбудуться панельні дискусії на тему фінансів і використання інвестицій.
«Представникам МСБ в Україні непросто отримати кошти для розвитку свого бізнесу. Далеко не кожен банк взагалі надає кредити підприємцям. Наш Фінансовий Ярмарок – це дієвий інструмент у розвитку своєї справи, – коментує Андрій Фецун, к.т.н., Керівник Німецько-Українського Фонду. – Фактично, наш Фонд створює нову платформу для українського підприємництва, надає доступ до кредитних ресурсів і інформує про можливі джерела фінансування».
В офіційній церемонії відкриття фінансового Ярмарку візьмуть участь керівництво Національного Банку України, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства фінансів України, офіційний представник банку Kreditanstalt für Wiederaufbau і керівництво Німецько-Українського Фонду.
Перший Фінансовий Ярмарок відбудеться 4 квітня 2017 року в Українському домі в Києві (вул. Хрещатик, 2). Початок офіційної частини о 10:00, реєстрація з 9:00. Деталі: www.sme-fair.org.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас