Twitter може ввести преміальну підписку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter може ввести преміальну підписку

Фондовий ринок
98
У компанії Twitter обговорюється можливість введення преміумної версії клієнта соцмережі для професіоналів.
Таким чином, Twitter може вперше ввести платну підписку.
Журналіст HuffingtonPost Еднрю Тавані опублікував скріншот можливого нового дизайну Tweetdeck (програми-клієнта Twitter для більш зручної роботи з соцмережею). Тавані також наводить нібито текст заяви компанії, в якому говориться, що версія Tweetdeck може включати “потужні інструменти для маркетологів, журналістів, професіоналів” і буде поширюватися за підпискою.
Представник компанії Бріель Вілабланка у відповідь заявила, що Twitter проводить опитування з метою оцінити інтерес до нової розширеної версії Tweetdeck.
“Ми регулярно проводимо дослідження аудиторії для збору відгуків про роботу Twitter і для кращого інформування інвестиційних рішень”, – розповіла вона, зазначивши, що компанія розглядає кілька способів, як зробити Tweetdeck кориснішим для професіоналів.
Як і інші медіа компанії, Twitter зосередилася на формуванні великої бази користувачів для розповсюдження реклами. Минулого місяця в соцмережі налічувалося 319 млн користувачів по всьому світу. Однак, на відміну від Facebook, Twitter не вдалося залучити достатньо велику аудиторію, щоб реклама могла приносити компанії стабільний дохід, відзначає Reuters.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас