Українські авіакомпанії отримають нові дозволи на маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські авіакомпанії отримають нові дозволи на маршрути

Фондовий ринок
869
Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 28 березня 2017 року розгляне низку питань щодо видачі призначень українським авіакомпаніям.
Відповідно до порядку денного засідання комісії, текст якого оприлюднений на веб-сайті Державіаслужби, буде розглянуто заявку авіакомпанії компанії “Дарт” на отримання призначень на чартери з Києва в Аліканте, Тіват, Тенеріфе, Варна, Бургас і Пулу, а також з Одеси і Харкова в Тіват. Крім того, компанія має намір отримати призначення на маршрут Київ-Болонья для регулярних польотів.
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” просить надати їй право на “регулярку” Київ-Бергамо і Запоріжжя-Батумі; розширити частоти на маршруті Київ-Тель-Авів з 23 до 28 на тиждень і на чартерах Київ-Анталія і Київ – Шарм-ель-Шейх з 30 до 50 і з 10 до 20 рейсів на тиждень відповідно.
Авіакомпанія “Анда Ейр” має намір виконувати чартери з Києва та Львова у Ольштин, а також в Анталію і Спліт із Києва.
Компанія “Роза Вітрів” просить дати їй призначення на “регулярку” Дніпро-Спліт і чартери Київ – Ель-Аламейн, а компанія Yanair – розширити їй частоти на регулярному маршруті Київ – Тель-Авів з 1 до 7 рейсів на тиждень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас