ПриватБанк відзначив своє 25-річчя масштабним івентом «Приват.Share» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відзначив своє 25-річчя масштабним івентом «Приват.Share»

Світ
123
ПриватБанк відзначив своє 25-річчя масштабним івентом «Приват.Share»
ПриватБанк відзначив своє 25-річчя масштабним івентом «Приват.Share», продемонструвавши свої найбільш інноваційні продукти і проривні технології, які можуть змінити життя мільйонів українців на краще.
Святкування 25-річчя ПриватБанку зруйнувало всі шаблони традиційних ювілейних торжеств. Незважаючи на те, що 21 березня в Києві зібралися не тільки друзі та клієнти банку, а й практично всі міністри Кабінету міністрів України на чолі з прем’єр-міністром, а також більше сотні мерів міст і губернаторів, захід відрізняла тепла неформальна атмосфера.
Виступи спікерів були побудовані як діалог консультанта і потенційного клієнта, що використовує сервіси та технології ПриватБанку. Випробувати їх на практиці можна було в демозоні конференції, оформленої у фірмовому стилі відділень банку – відсутність закритих просторів і кордонів перетворило освоєння нового Фінтех в захоплююче заняття. Так, тепер за допомогою сканера QR-коду, доступного в мобільному додатку Приват24, можна не тільки оплачувати без черг всі комунальні платежі, парковку і рахунки в ресторанах, але і записуватися на прийом до окуліста і невропатолога. Отримувати або відправляти посилки через почтомати, встановлені у відділеннях Приватбанку, а також оплачувати пільговий проїзд в міському транспорті і багато іншого.
«Наш обов’язок, як державного банку, полягає в тому, щоб поділитися власним досвідом побудови єдиного цифрового простору з нашим основним акціонером – народом України, – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак. – Тому що держава і банк – це сервісні організації. І наше спільне завдання – надавати корисні, зрозумілі і недорогі послуги кожному українцю ».
Розвиваючи комплекс соціальних сервісів, ПриватБанк продемонстрував технології, що полегшують комунікацію громадян з адміністративними органами – від заміни пільгових муніципальних карт на цифрові соціальні картки ПриватБанку зі збереженням і розширенням їх функціоналу до перетворення відділень мережі банку в аналоги державних центрів надання адміністративних послуг, де можна, наприклад, розрахувати і оформити субсидію на оплату комунальних платежів.
Не забули на конференції і про представників малого та середнього бізнесу, представивши їм нові можливості сервісу ПриватМаркет. Сьогодні це не тільки популярна майданчик для продажу і покупки різних послуг і товарів, у тому числі в кредит, але і ресурс, де можна розміщувати тендери (10 000 активних тендерів) і подавати заявки на їх участь. А завдяки інтеграції з сервісом ProZorro, в тому числі і в державних тендерах. Тут можна всього за кілька хвилин створити свій сайт або інтернет-магазин, а також взяти кредит на енерго- і тепломодернізацію.
«Сьогодні ПриватБанк сильний як ніколи, – підкреслює Олександр Шлапак. – Адже у нас є все необхідне – величезний досвід, підтримка держави, вірність наших клієнтів, професійний колектив і найсучасніші технології. І ми пишаємося тим, що сьогодні 20,5 млн українців є нашими клієнтами. Тільки уявіть, це більше ніж населення Білорусі і країн Балтії разом узятих! Через наш банк щодня проходить 8 млн трансакцій. 5,5 млн українців користуються кращим мобільним додатком Приват24 і 3млн з них роблять це щодня. І, нарешті, моя улюблена цифра – більше 517 000 дітей проходять в нашому банку навчання азам фінансової грамотності. І серед них моя внучка. А, значить, уже сьогодні ПриватБанк створює цифрове майбутнє нової України ».
За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, який відвідав презентацію, уряд взаємно зацікавлене в розширенні співпраці з банком в реалізації державних програм.
“Сьогодні ми ознайомилися продуктами, які банк пропонує своїм клієнтам. Можу відзначити, що вони дуже інноваційні, починаючи від дистанційних соціальних послуг, завершуючи всіма іншими формами оплати за будь-які продукти, в тому числі майданчик для проведення державних тендерів” ПриватМаркет “. Це передбачає зручні можливості для українських громадян і я впевнений, що надання таких сервісів буде давати нові можливості для розвитку ПриватБанку. Мені приємно, що після націоналізації ПриватБанк залишає за собою лідерство”, – сказав прем’єр-міністр.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас