Deutsche Bank погіршив позиції серед найбільших інвестбанків Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank погіршив позиції серед найбільших інвестбанків Європи

Світ
221
Deutsche Bank AG погіршив позиції в ренкінгу провідних інвестбанків, як в Європі, так і в усьому світі, в 2016 році, свідчать дані аналітичної компанії Coalition.
Тим часом, JPMorgan Chase зберіг лідерство в Європі і залишився найбільшим інвестбанком світу за обсягом виручки в минулому році.
Згідно з даними Coaltition, Deutsche Bank, який посідав друге місце серед провідних інвестбанків Європи в 2015 році і в першій половині 2016 року, за підсумками минулого року розділив цю позицію з Goldman Sachs.
Німецький банк скоротив виділення ресурсів на низку сфер в рамках реорганізації операцій. Крім того, Deutsche Bank зіткнувся з деякими відтоком коштів клієнтів у зв’язку з побоюваннями щодо його фінансової позиції.
Головний виконавчий директор Deutsche Bank Джон Крайан повідомив минулого місяця про “цілеспрямоване повернення в банк клієнтів, які залишили його восени” 2016 року, пише газета Financial Times.
“Цей фактор очевидний на тлі багатообіцяючого старту поточного року. У ключових сферах бізнесу ситуація явно краща, ніж роком раніше, наприклад, на ринках капіталу”, – заявив глава Deutsche Bank.
JPMorgan втримав лідируючі позиції серед світових інвестбанків у 2016 році завдяки високим доходам від операцій з акціями, фондовими деривативами, ф’ючерсами і опціонами, а також від послуг первинного брокерства.
Дані Coalition вказують на істотне поліпшення позиції Nomura в ренкінгу інвестбанків по Азіатсько-Тихоокеанському регіону. Японський інвестиційний банк до кінця 2016 року піднявся в цьому ренкінгу на третє місце з дев’ятого.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас