Санкції РНБО не завадять виконувати банку свої зобов'язання, - VS Банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санкції РНБО не завадять виконувати банку свої зобов'язання, - VS Банк

Фондовий ринок
562
VS Банк заявляє, що накладені Радою національної безпеки і оборони санкції не перешкодять йому виконати свої зобов’язання перед клієнтами.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.
“Введені санкції не вплинуть на розрахунки з клієнтами і виконання зобов’язань перед вкладниками банку. VS Банк завжди діє у відповідності з усіма законами і правилами. Ми рішуче вітаємо підтримку української влади щодо захисту безпеки співробітників нашого банку, і, найголовніше, наших клієнтів – відповідно до вимог українського та міжнародного права”, – заявляє банк.
У фінустанові стверджують, що VS Банк є прибутковим, добре капіталізованим, високоліквідним і відповідає всім нормативним вимогам регулятора.
“Норматив капіталу банку більш ніж в 3 рази перевищує поріг, встановлений НБУ (норматив капіталу становить 32% проти нормативу НБУ – 10%, станом на 1 березня). Рівень ліквідності банку вдвічі вищий за вимоги НБУ: норматив ліквідності становить 144,51% проти нормативу НБУ – 60%, станом на 01.03.2017”, – констатують в банку.
16 березня Президент Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про введення санкцій проти п’яти банків з російським державним капіталом.
Санкції (запобігання виведення капіталів за межі України на користь пов’язаних з банком осіб) введені на рік проти Сбербанку, VS Банку, Промінвестбанку, ВТБ Банку і БМ Банку
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас