Сільгосптехнологія розумного вкладення коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сільгосптехнологія розумного вкладення коштів

Аграрний ринок
408
Настала весна, і аграрії країни вже взялися за проведення весняно-польових робіт. Але фінансових коштів, як правило, на все не вистачає. Ось і доводиться обирати, на чому можна заощадити, а що в будь-якому разі окупиться і принесе прибуток. Адже отримання прибутку є метою будь-якого бізнесу, в т. ч. і сільськогосподарського. Тож як найкраще забезпечити рентабельність вирощування продукції?
Відповідь на це питання напрошується сама по собі: створити таку технологію вирощування культур, яка завжди дає надбавку якості та кількості врожаю, одночасно забезпечуючи чистий фінансовий прибуток. А така технологія вже існує та успішно застосовується практично на всіх культурах і в усіх областях України.
В основу технології закладене застосування високоефективних стимуляторів росту рослин серії ВИМПЕЛ® і мікродобрив серії ОРАКУЛ®. При цьому вони органічно інтегруються в будь-яку технологію вирощування, яка вже існує в господарстві, оскільки препарати добре сумісні із засобами захисту рослин, біопрепаратами та іншими добривами. Це також дозволяє уникнути додаткових витрат на внесення.
Що ж стосується економічної доцільності, для прикладу можемо розглянути дані, отримані минулого року в Інституті сільського господарства Північного Сходу НААН на озимій пшениці.
Сільгосптехнологія розумного вкладення коштів
До того ж, варто зазначити, що отриманий прибуток багаторазово перевищує вартість препаратів.
Ці надбавки з року в рік підтверджуються і в результаті промислового використання препаратів. Один із прикладів ефекту від застосування препаратів на фото нижче.
Сільгосптехнологія розумного вкладення коштів
Дана технологія дуже гнучка, і кожен може підібрати для себе найбільш оптимальний варіант, виходячи зі своїх можливостей і переліку вирощуваних культур. Проте результат буде залишатися завжди незмінним – багаторазова окупність вкладених коштів, що забезпечує фінансовий прибуток, а отже й добробут сільгоспвиробника.
Детальніше з інформацією щодо характеристик і застосування продукції групи компаній ДОЛИНА, виробника стимуляторів серії ВИМПЕЛ® і мікродобрив серії ОРАКУЛ®, можна ознайомитися на сайті компанії:www.dolina.ua
Петро Коротецький, агроном консультант групи компаній «ДОЛИНА».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас