Електромобілі для населення можуть подешевшати на 40% - Омелян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі для населення можуть подешевшати на 40% - Омелян

Особисті фінанси
2242
Електромобілі для населення України можуть подешевшати більш ніж на 40%, якщо буде прийнятий необхідний законопроект, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Як повідомила прес-служба Мінінфраструктури, мова про це йшла під час зустрічі робочої групи, яка працює над заходами щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні, що відбулася наприкінці минулого тижня.
Так, під час заходу презентували робочу версію законопроекту, спрямованого на стимулювання розвитку галузі електричного транспорту, який був розроблений Міністерством інфраструктури спільно з народними депутатами та представниками ринку.
Законопроект передбачає заходи зі стимулювання попиту на електричний транспорт, створення сприятливих умов для залучення стратегічних інвесторів і розвитку національного виробництва, поліпшення бізнес-клімату для малого та середнього бізнесу в сфері пасажирських перевезень, розвиток інфраструктури і підвищення комфорту володіння електричним транспортом.
Як повідомлялося, в грудні 2016 року В.Омелян заявив, що держава повинна створювати умови для розвитку ринку електротранспорту в Україні, стимулювати національне виробництво.
За словами міністра, метою України є частка продажів електромобілів серед інших авто – 15% вже в 2020 році, а також власне виробництво електрокарів
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас