Кабмін допрацює закон про авто на іноземній реєстрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін допрацює закон про авто на іноземній реєстрації

Технології&Авто
3411
В середу Кабмін проведе засідання робочої групи за участю представників митниці, податкової, уряду для доопрацювання законопроекту про авто на іноземній реєстрації. Про це повідомив народний депутат (позафракційний) Юрій Дерев’янко.
«Наступної середи відбудеться засідання робочої групи за участю представників митниці, податкової, уряду для доопрацювання відповідного законопроекту», – написав пан Дерев’янко в Фейсбук.
«На цьому тижні багато автоактивістів, які користуються автомобілями на іноземній реєстрації, були під Кабінетом міністрів, під Верховною Радою і біля профільного комітету з однією вимогою – нарешті вирішити проблему автомобілів на іноземній реєстрації», – зазначив пан Дерев’янко.
«Таких автомобілів дуже багато. За різними даними, від 1 до 1,5 млн. Влада поки не робить конкретних кроків назустріч, імітуючи своє позитивне ставлення, паралельно заарештовуючи такі автомобілі. У автовласників вимагають по 5-6 тисяч гривень, щоб машину не забрали на штраф-майданчики», – написав пан Дерев’янко.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас