Lexus може «закрити» одну з нових моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lexus може «закрити» одну з нових моделей

Технології&Авто
1781
З наступного року японський бренд Lexus може відмовитися від випуску нової моделі седана GS або зовсім закрити проект з виробництва цієї моделі.
Повідомляється, що рішення про повне припинення випуску седанів або ж про відмову від нової моделі може бути прийнято через внутрішню конкуренцію з Lexus — LS. Обидві моделі комплектуються шестициліндровими двигунами, що, на думку виробника, може призвести до перетину цільових аудиторій. За інформацією видання, Lexus GS буде випускатися до 2018 року.
LS — флагманський седан Lexus нового покоління, що дебютував у січні 2017 року на Детройтському автосалоні. Модель п’ятої генерації побудована на модульній задньопривідній платформі GA-L, відомої за дводверкою Lexus LC. Очікується, що восени поточного року модель з’явиться у продажу в 90 країнах світу. Lexus LS оснащений 3,5-літровим 6-циліндровим бензиновим мотором бі-турбо потужністю 421 к.с. (600 Н∙м), з яким на пару трудиться 9-ступінчаста автоматична коробка передач. У березні 2017 року вже на автосалоні в Женеві Lexus показав гібридну версію седана LS.
Модель отримала силову установку сукупною потужністю 354 к.с. Під капотом новинки бензиновий двигун V6 об’ємом 3,5 л і два електромотори. Повідомлялося, що до 100 км/год гібридний седан розганяється за 5,4 секунди.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас